AANMELDINGSVOORWAARDEN

Bevestiging

Wanneer ik jouw aanmeldingsformulier heb ontvangen, zend ik je binnen twee weken een bevestiging. Vanaf het moment van ontvangst van deze bevestiging heb je twee weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun je zo nodig kosteloos je aanmelding annuleren.

Betaling

Je ontvangt een factuur die je dient te betalen conform de daarop vermelde betalingstermijn(en).

Wachtlijst

Is op het moment van jouw aanmelding mijn opleiding volgeboekt, dan krijg je de mogelijkheid je in te schrijven op een wachtlijst. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benader ik degene die bovenaan staat.

Annulering opleiding

Tot acht weken voor het begin van de opleiding kun je je aanmelding ongedaan maken. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Annuleer je binnen acht weken voor aanvang van de opleiding, dan breng ik 10% van de verschuldigde opleidingskosten in rekening. Annuleer je binnen vier weken voor aanvang van de opleiding, dan reken ik 50%. Als je binnen 7 dagen voor het begin afzegt, dan betaal je het volledige bedrag. Omdat het een tweejarige opleiding is, bereken ik deze percentages over de opleidingskosten van één jaar.

Mocht ik – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de opleiding te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval stort ik het door jou overgemaakte bedrag z.s.m. terug.